Agroturisme Collcervera - Turisme Rural al Berguedà - Turismo Rural 
Activitats

Aquest any us oferim, com a novetat, els tallers de craft rural que, amb molt bon gust, organitza Casa la Iaia a 5 minuts de Collcervera

Casa la iaia

L'orografia de la comarca, diferenciada entre Alt i Baix Berguedà, ofereix múltiples activitats per tot tipus de visitants.

Pels amants del senderisme, existeixen camins de llarg recorregut amb els GR o bé excursions de diversa dificultat per rutes senyalitzades. Cal destacar que el GR-1 TR14 passa per la finca de Collcervera.

Les rutes que podeu fer des de Collcervera són:

També existeix l'opció de practicar bicicleta de muntanya seguint les rutes senyalitzades per a aquesta activitat. Passejades a cavall pels boscos i camps de la zona. Si voleu gaudir de la neu amb esquís o amb trineus, teniu a tocar l'Estació d'Esquí Rasos de Peguera. I si el que us agrada és l'art i l'arquitectura, podeu visitar Sant Vicenç d'Obiols (pre-romànic), Sant Quirze de Pedret, ...

Altres possibles activitats són: piragüisme i kayac al pantà de Baells, bolets a la tardor o passejades en quad.

Per conèixer més detalls de les activitats que es poden realitzar a la zona, us recomanem que visiteu la web de la comarca www.elbergueda.cat, on trobareu molta informació de les activitats turístiques que es poden fer, així com conèixer alguna cosa més de la tradició i costums del Berguedà.

També us recomanem que visiteu les següents webs:

 Creada per Es parell de 3 Ofertes en el facebook!!   castellanoenglishfrançais Correo